Un nou stil de viață

Această prezentare necesită JavaScript.

   Atunci când este vorba de ecologie putem găsi multe teme de discuții, însă în postările mele voi vorbi numai de cele care îndeplinesc două condiții.
Prima dintre acestea este să fie pozitive, să aducă beneficii persoanelor care le citesc, astfel încât cei care îmi urmează sfaturile să obțină rezultatele pe care le merită și care le aduc satisfacție.
Cea de-a doua cerință este ca acestea să trateze numai despre sănătate și bunăstare.
În ceea ce privește prima condiție, nu avem altă soluție decât să avertizăm în permanență cu privire la pericolele de care suntem înconjurați și la care ne expun lăcomia și nepăsarea de care dă dovadă societatea actuală.
În ceea ce privește pe cea de-a doua condiție, trebuie să insist pe aspectele care ne indică ce nu trebuie să facem și care ne afectează în mod lent și gradual forma noastră fizică și calitatea vieții.
Este bine să vorbim despre calitățile și beneficiile oferite de produsele pe care ni le pune la dispoziție natura și este bine să avertizăm asupra concepțiilor greșite pe care societatea noastră ni le impune din interesul anumitor entități, doritoare să obțină rezultate pe termen scurt.
Pentru ca postările mele să aibă și mai multă valoare, vă voi explica modul în care trebuie aplicate anumite procese sau trebuie consumate anumite produse și voi explica, de asemenea, ce trebuie să se evite neapărat.
Sfaturile referitoare la tot ceea ce beneficiază sănătatea, bunăstarea și frumusețea noastră sunt la fel de valoroase ca și avertizările privitoare la ceea nu ne face bine.
Acțiunile care dăunează mediului înconjurător și sustenabilității planetei ne prejudiciază pe toți, în aceeași măsură, deși doar câteva persoane obțin beneficii infame, drept pentru care trebuie să luptăm, pe măsura posibilităților fiecăruia dintre noi, pentru a pune frână acestei tendințe periculoase, reclamând norme de conviețuire care să garanteze bunăstarea generațiilor viitoare, chiar dacă deja putem simți efectele negative pe care aceste practici le au asupra organismului nostru. De aceea, suntem singurii care putem și avem obligația să oprim acest mod absurd și direct de atac la bunăstarea, autostima și speranța noastră de viață.
În acest blog voi trata în permanență toate temele legate de adoptarea unui nou stil de viață, care să ne ajute să ne simțim mai bine cu noi înșine, să ne îmbunătățim starea sănătății, calitatea vieții, condiția fizică, frumusețea și longevitatea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: